Over Stoffenwereld

Wie zijn wij

Stoffenwereld.nl is dé website voor meubelstoffen en stoffeermaterialen voor consumenten en bedrijven. Ons assortiment bestaat uit recreatie- en meubelstoffen, stoffeermaterialen en schuimmaterialen.Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring in de meubelstoffenbranche en werken alleen met de beste stoffeermaterialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubelstoffen van merken als Kvadrat, De Ploeg, Gabriel en Keymer. Tot onze klantenkring behoren naast consumenten ook architecten, woninginrichters en diverse bedrijven uit de interieurbranche.

Stoffeerderij

Stoffenwereld.nl beschikt tevens over een eigen stoffeerderij. Hier worden onder andere kussens voor boten, caravans en campers gestoffeerd. Ook het opnieuw bekleden van meubels kunnen wij voor u verzorgen. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van stoffeermaterialen en meubelstoffen van zeer goede kwaliteit.

Showroom

Naast onze webshop hebben wij ook een showroom waar alle voorraad meubelstoffen van de rol verkocht worden. Ook de stoffeermaterialen hebben wij hier op voorraad. De combinatie van webshop, stoffeerderij en winkel plus ons veelzijdige aanbod van stoffeermaterialen en ruim 18.000 soorten meubelstoffen maakt ons één van de grotere spelers in de meubelstoffenbranche van Nederland.

Contact

U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wolvega om onze collectie meubelstoffen en stoffeermaterialen te bewonderen. Hier staan onze deskundige medewerkers graag voor u klaar. Lukt het niet om naar het zuiden van Friesland te komen? U kunt altijd via onze webshop knipstalen bestellen van de voorraadstoffen.

Neem contact met ons op!Homepage foto