Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561-614242

Meubelstoffen

Meubelstoffen in de collectie van Stoffenwereld zijn zeer divers. Ons aanbod biedt stoffen die uit voorraad leverbaar zijn, outdoor-stoffen voor buitengebruik en merkstoffen. Staat de door U gezochte meubelstof niet op onze webshop? Neem dan contact met ons op, vaak kunnen wij de stof leveren of een vergelijkbare optie aanbieden.... Toon meer

Filters
1720 Producten

Meubelstoffen in de collectie van Stoffenwereld zijn zeer divers. Ons aanbod biedt stoffen die uit voorraad leverbaar zijn, outdoor-stoffen voor buitengebruik en merkstoffen.
Staat de door U gezochte meubelstof niet op onze webshop? Neem dan contact met ons op, vaak kunnen wij de stof leveren of een vergelijkbare optie aanbieden.

Verschillende patronen
De patronen in meubelstoffen kunnen heel uiteenlopend zijn. Zo zijn er stoffen met ruitjes, streepjes of een bloemenpatroon. Ook zijn er stoffen met abstracte patronen of met een print van een bekend kunstwerk. Het is belangrijk om bij het kiezen van een patroon rekening te houden met de sfeer die je wilt creëren in je huis. Een rustige sfeer kun je bijvoorbeeld bereiken door te kiezen voor een effen, uni of gemêleerde stof, terwijl een speels effect gecreëerd kan worden door een stof te kiezen met een vrolijk patroon. In de filters die in onze webshop beschikbaar zijn kun je gemakkelijk zoeken door ons gehele aanbod.

Opzoek naar design meubelstoffen?
Bij stoffenwereld bieden we meubelstoffen aan van de grootste merken! Shop deze merken op de pagina merkstoffen en vind grote bekende merken, zoals Kvadrat, De Ploeg, VANO, Maharam en nog veel meer!

Kwaliteit meubelstoffen
Al onze meubelstoffen in de webshop zijn gekeurd door onze specialisten. Dit betekent dat we doormiddel van onze eigen ervaringen in de stoffeerderij, klant ervaringen en onze meubelstof check nagaan of de meubelstof voldoet aan onze kwaliteitsnormen.

Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goed product.
Heeft u vragen over een meubelstof of product? Neem dan gerust contact met een van onze specialisten op! "

Wat is de meubelstof check?
Omdat het altijd mogelijk is dat er een weeffout of beschadiging zit op de stof voeren wij altijd een meubelstof check uit. Dit betekent dat wij tijdens het inpakken van uw bestelling de stof nogmaals nakijken op weeffouten en/of beschadigingen. Mocht u de stof ontvangen en zijn er toch beschadigingen die wij niet gemeld hebben? Neem dan voordat U de stof verwerkt gerust contact met ons op.

Onderhouden van uw meubelstoffen
Heb je een prachtige meubelstof kunnen uitzoeken? Dan wil je natuurlijk de meubelstof in goede staat houden. Hierbij is het belangrijk om de juiste manier van onderhoud toe te passen. Bekijk daarom per product hoe uw meubelstof behandeld moet worden of vraag onze klantenservice. Bij stoffenwereld bieden we daarnaast verschillende onderhoudsmiddelen van JAMES aan. Hiermee kunt u uw meubelstoffen goed onderhouden en schoonmaken.

Online bestellen of in de showroom?

Bestel meubelstoffen gemakkelijk en met zekerheid online bij Stoffenwereld.nl. Twijfelt u nog over de meubelstof of bent u nog opzoek?
Neem dan gemakkelijk contact met ons op via info@stoffenwereld.nl of bel ons op 0561-614-242.
Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom waar u alle meubelstoffen kunt bekijken.
Onze experts staan altijd voor u klaar!

Meubelstoffen online bestellen doe je eenvoudig en snel bij Stoffenwereld