Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561-614242

Sunniva 3

Door een schilderachtig kleurgebruik in het interieur, mengt Sunniva kleuren en oppervlaktestructuren om meubelstoffen te creëren die van een afstand een rijke, gelijkmatige toon lijkt te zijn, maar dichtbij iets complexers onthult. Elke kleurstelling brengt twee tinten wol samen, geweven tot een fijn, tweedachtig patroon dat vervolgens een glanzende glans... Toon meer

Filters
34 Producten

Door een schilderachtig kleurgebruik in het interieur, mengt Sunniva kleuren en oppervlaktestructuren om meubelstoffen te creëren die van een afstand een rijke, gelijkmatige toon lijkt te zijn, maar dichtbij iets complexers onthult. Elke kleurstelling brengt twee tinten wol samen, geweven tot een fijn, tweedachtig patroon dat vervolgens een glanzende glans krijgt dankzij het linnen-viscose garen. De Sunniva 3 is grotendeels gemaakt van wol, namelijk 58% scheerwol, 25% viscose en linnen, polyamide en polyester. Deze combinatie en behandeling zorgt voor slijtvastheid, hoge light vastheid en een vlam vertragende werking. En dat allemaal op een duurzame manier geproduceerd.

Sunniva 3 wordt aangeboden in vijfendertig verfijnde kleuren. Naast een brede selectie van neutrale en basics is er een warme groep van zachte bruintinten en klei- en baksteentinten, evenals een koelere selectie van grijs en groen, variërend van licht aqua tot donker bos. Extra tinten roze en donkerrood zijn ook toegevoegd om een palet te creëren dat volwassen, mannelijk en elegant is.