Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561-614242

Divina Melange 3

De schitterende meubelstof én paneelstof Divina Melange 3. Ontworpen door kunstenaar en ontwerper Finn Sködt heeft een bijzondere bewerking ondergaan. De nieuwe kleurenschaal combineert kenmerkende tinten, zoals warmroze, bosgroen en het favoriete ultramarijn van Finn Sködt. Een combinatie van krijtachtige tonen en neutrale tinten maakt deze collectie compleet. Deze zijn... Toon meer

Filters
38 Producten

De schitterende meubelstof én paneelstof Divina Melange 3. Ontworpen door kunstenaar en ontwerper Finn Sködt heeft een bijzondere bewerking ondergaan. De nieuwe kleurenschaal combineert kenmerkende tinten, zoals warmroze, bosgroen en het favoriete ultramarijn van Finn Sködt. Een combinatie van krijtachtige tonen en neutrale tinten maakt deze collectie compleet. Deze zijn zorgvuldig gekozen uit de uitgebreide kleurenbibliotheek van de ontwerper met handgeschilderde monsters, die de kleuren documenteren die hij al tientallen jaren in zijn schilderijen gebruikt.

Deze bekleding en paneelstof van de Divina Melange 3 is gemaakt van 100% wol en biedt een hoge lichtbestendigheid en vlamvertraging. Hoewel deze stof ideaal is voor openbare ruimtes, doet hij niet onder voor privégebruik. Kleurenpaletten, van subtiel tot bijzonder helder, maken deze stof veelzijdig inzetbaar.