Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561-614242

Clara 2

Clara 2 is een kleurupdate voor de wollen bekleding Clara. We bieden 24 op elkaar afgestemde kleuren die fris en toch verfijnd zijn. Clara is verkrijgbaar in 12 omgekeerde colorway-sets. De ene variant is uni, met gemêleerde naden verweven. De andere met eenkleurige naden die in de gemêleerde achtergrond zijn... Toon meer

Filters
24 Producten

Clara 2 is een kleurupdate voor de wollen bekleding Clara. We bieden 24 op elkaar afgestemde kleuren die fris en toch verfijnd zijn.

Clara is verkrijgbaar in 12 omgekeerde colorway-sets. De ene variant is uni, met gemêleerde naden verweven. De andere met eenkleurige naden die in de gemêleerde achtergrond zijn geweven. Met 12 nieuwe kleurstellingen biedt de veelzijdige Clara nog meer combinatiemogelijkheden. Clara 2 is duidelijk geschikt voor stellen, maar dankzij het flexibele ontwerp en kleurenschema past het ook heel goed bij andere gemêleerde en effen stoffen. Zo kun je makkelijk verschillende meubelstoffen mixen en matchen. Geschikt voor zowel contract- als privégebruik.