Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 0561-614242

Kvadrat - Designer meubelstoffen

Kvadrat haar stoffen weerspiegelen de breedte van samenwerkingen met werelds meest getalenteerde kunstenaars, ontwerpers, architecten en keramisten. Hierdoor weten ze keer op keer een stof van hoge kwaliteit neer te zetten. Kvadrat is een vooruitstrevend merk op het gebied van kleurcombinaties en verbeteringen in esthetische, technologische en de functionele eigenschappen... Toon meer

Filters
1851 Producten

Kvadrat haar stoffen weerspiegelen de breedte van samenwerkingen met werelds meest getalenteerde kunstenaars, ontwerpers, architecten en keramisten. Hierdoor weten ze keer op keer een stof van hoge kwaliteit neer te zetten. Kvadrat is een vooruitstrevend merk op het gebied van kleurcombinaties en verbeteringen in esthetische, technologische en de functionele eigenschappen van textiel. Het bedrijf is al sinds 1968 een toonaangevend merk in het textiel. We zijn bij Stoffenwereld daarom ook erg trots dat we dit merk aan mogen bieden.

Het begin van kvadrat

Een echt familiebedrijf, dat is Kvadrat. Oorspronkelijk uit Ebeltoft, Denemarken is het bedrijf opgericht door Poul Byriel en Erling Rasmussen. Het bedrijf werd na een tiental jaar verkocht aan een Zweeds bedrijf. Maar de familie vond dat het bedrijf niet tot zijn volle potentie gebruikt werd. Daarom heeft de familie het bedrijf overgekocht en is het over de jaren heen uitgegroeid tot het wereldwijd bekende merk van nu!

Duurzaamheid

De meubelstoffen van Kvadrat worden geproduceerd volgens de strengste milieunormen. Het team bij Kvadrat zet zich non-stop in voor verbeteringen van de productie en het textieldesign. Naast dat dit goed is voor het milieu resulteert het er ook in dat de prestaties, kwaliteit en levensduur omhooggaan. Een echte win-win situatie! Kvadrat heeft daarom ook een welverdiende EU ecolabel.

Kvadrat is overal!

De meubelstoffen van Kvadrat worden gebruikt in ’s werelds meest iconische bouwkundige projecten. Zoals het Museum of Modern Art in New York en het Guggenheim Museum in Bilbao, Spanje en veel andere grote publieke ruimtes. Denk hierbij aan collegezalen, museums, theaters en nog veel meer! Grote kans dus dat je wel eens op een meubel hebt gezeten met een stof van Kvadrat.

Kvadrat knipstalen

We begrijpen als geen ander dat het lastig is om een meubelstof uit te zoeken op het internet. Daarom is het mogelijk om ook van Kvadrat knipstalen te bestellen. Dit doe je gemakkelijk op de product pagina van de gewenste meubelstof.

Online bestellen of in de showroom?

Bestel de designer meubelstoffen gemakkelijk en met zekerheid online bij Stoffenwereld.nl. Twijfelt je nog over de meubelstof of heb je vragen?
Neem dan gemakkelijk contact met ons op via info@stoffenwereld.nl of bel ons op 0561-614-242.
Daarnaast ben je van harte welkom in onze showroom waar u alle meubelstoffen kunt bekijken.
Onze experts staan altijd voor je klaar!

Kvadrat stoffen - Hoogwaardige kwaliteit - Stoffenwereld

Stoffenwereld's keuze Milieuvriendelijk Hoge kwaliteit Te bekijken in onze Showroom Knipstalen service