Verzendinformatie

Hoe lang duurt het voordat mijn order wordt geleverd?
Als uw bestelling alleen voorraadproducten bevat, zoals onze meubelstoffen, fournituren en schuimmaterialen, dan wordt deze binnen 2 of 3 werkdagen geleverd.
De levertijd van de merkstoffen is variabel van 5 werkdagen tot 15 werkdagen. Als uitzondering is het wel eens het geval dat de levertijd van merkstoffen langer is.
U kunt altijd voordat uw besteld de verwachte levertijd bij ons opvragen.

Ik heb knipstalen aangevraagd, maar deze nog niet ontvangen.
Voorraad knipstalen (€1,00) worden of dezelfde dag of de dag na de bestelling verwerkt. Dat betekend dat de knipstalen binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd worden.
U krijgt van ons altijd automatisch een bevestiging van uw knipstalen bestelling. Ook ontvangt U een mail op het moment dat we uw knipstalen hebben verstuurd. Knipstalen van onze merkstoffen (€3,50) hebben een langere levertijd van 5 tot 15 werkdagen.
Heeft U wel betaald en geen bevestiging ontvangen neemt U dan contact met ons op.

Hoe worden de orders verzonden en hoeveel verzendkosten berekenen jullie?
De bestellingen worden verzonden met DPD. Wij rekenen €10,50 aan verzendkosten.
De verzending is gratis bij een orderbedrag van meer dan € 100,- in Nederland en België.

Kan ik mijn order ook retourneren onder de wet Koop op Afstand?
Over het algemeen kunt u uw orders niet retour sturen onder de wet Koop op Afstand. Dit heeft te maken met het feit dat de meubelstoffen op maat geknipt worden of schuim op maat gemaakt wordt. Eenmaal op maat gemaakt is het voor ons nauwelijks mogelijk om het product her te gebruiken.
Daarom kunt van onze voorraad meubelstoffen ook een knipstaal bestellen, zo maken we de kans dat een bestelling tegen valt zo klein mogelijk.
Is de stof of een ander besteld product beschadigd op een manier waardoor U het niet kan gebruiken (bijv. een weeffout of scheur), dan kunnen we in contact samen tot een passende oplossing komen. Controleer dit voordat U de producten gaat verwerken in uw project.
Eenmaal verwerkt kunnen we geen verantwoording meer nemen voor de staat van het product op het moment van ontvangst.