Home oud

Online Meubelstoffen kopen

In onze webshop vindt u een erg groot aanbod meubelstoffen waarvan de meeste ook te bezichtigen zijn in onze showroom. De collectie meubelstoffen bevat onder andere merkstoffen, coupons en voorraadstoffen die wij voor een scherpe prijs aanbieden.

Omdat wij begrijpen dat het online uitzoeken van meubelstoffen lastig is, bieden wij onze knipstalenservice aan. Van onze voorraadstoffen bestelt u gemakkelijk een knipstaal en ontvang deze binnen 2 tot 4 werkdagen. Zo maakt u nooit de verkeerde keuze uit ons ruime assortiment!

Daarnaast staan onze experts altijd klaar om u te helpen! Neem hiervoor contact met ons op of kom gezellig langs in de showroom!

Naar onze meubelstoffen >

De oorsprong van Stoffenwereld.nl

In 1978 werd het familiebedrijf Stoffeerderij Ruitenberg opgericht door de vader van de huidige eigenaar. Sindsdien heeft het bedrijf vele ontwikkelingen doorgemaakt waarin het leveren van hoge kwaliteit stofferingen altijd het uitgangspunt is gebleven. Mede hierdoor is Stoffenwereld Ruitenberg uitgegroeid tot een van de grootste meubelstoffeerderijen van Nederland.

Door de groeiende vraag bij particulieren en doe-het-zelvers naar meubelstoffen is Stoffenwereld.nl in 2011 opgericht. Hiermee werd het voor particuliere en zakelijke klanten mogelijk om gemakkelijk en snel online meubelstoffen te bestellen. Dankzij de grote ontwikkelingen, vakmanschap en klantervaringen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste meubelstof webshops en kunnen onze specialisten u altijd van het beste advies voorzien.

 

Openingstijden showroom

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag Gesloten