Herstoffering voor uw meubels en kussens

Voor het herstofferen van alle soorten meubels en kussens bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan banken, fauteuils, eetkamerstoelen en losse kussens. Met onze expertise en ons vakmanschap zorgen we ervoor dat uw meubels er weer als nieuw uitzien. Met het stofferen streven wij altijd naar hoge kwaliteit van het product en het verlenen van persoonlijke goede service.

 

Onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Wolvega om inspiratie op te doen voor het herstofferen van uw meubel(s) of kussens! In onze showroom kunt u verschillende meubels bekijken zodat u een idee krijgt over de mogelijkheden voor uw eigen meubels. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste stof en kleur voor uw meubelstuk of kussens.

Merkstoffen van Stoffenwereld | Meer dan 20+ merken

Hoe pakken we het aan?

Wij bieden een uitgebreide collectie meubelstoffen van de hoogste kwaliteit. Met staal boeken van meer dan 20 merken en 1800 meter stof op voorraad zit er altijd wat voor jou tussen.

01. Uw wensen: Als start beginnen we met het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden die wij bieden.

02. Gratis offerte: We bieden u gratis en vrijblijvend een offerte aan, zo weet u van tevoren wat uw opdracht moet gaan kosten.

03. Stoffering: We gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen en materialen in onze stoffeerderij. In onze showroom hebben wij een zeer breed assortiment aan meubelstoffen waaruit u kunt kiezen. Variërend van voorraadstoffen tot aan exclusieve designstoffen.

04. Vakmanschap: Onze meubelstoffeerders hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw meubels er weer als nieuw uitzien.

05. Bezorging: Indien gewenst halen en brengen wij uw meubels tegen gepast tarief op afspraak. Ook als u op grote afstand woont hebben wij hier oplossingen voor. Uiteraard staat het u ook vrij om het transport zelf te verzorgen.

Geïnteresseerd geraakt?

Heeft u meubels of kussens die aan een nieuwe stoffering toe zijn?
Neem dan contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden te ontdekken!
Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw meubel of kussen.

Ruitenbergwolvega.nl
Grindweg 137
8471 EJ Wolvega
E-Mail: [email protected]
Telefoon: 0561-645215
Site: www.ruitenbergwolvega.nl

Openingstijden:

Ma – Vr          10:00 – 17:00
Za                   09:00 – 12:00
Zo                   Gesloten